22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Roures diu que darrere la venda del Grupo Z a Prensa Ibérica hi ha “interferències de poders fàctics”

El directiu administrador de Mediapro, Jaume Roures, ha denunciat que darrere la venda del Grupo Z a Prensa Ibérica hi ha “interferències de poders fàctics”. Roures ha realitzat aquestes declaracions durant la presentació de The Mediapro Studio, la nova productora de Mediapro que pretén aglutinar totes les seues marques sota un mateix paraigua, i preveu produir 34 sèries al llarg de 2019, situant-se com una de les grans creadores de ficció a nivell mundial.

El procés de venda de Zeta el va acabar guanyant Premsa Ibèrica (editora entre altres de Levante-EMV) enfront de Mediapro, una cosa que el directiu atribueix a les “interferències” que havien arribat des de “alguns poders fàctics”. “Incomprensiblement, la banca ha acceptat la pitjor oferta en lloc de defensar als seus accionistes i buscar la millor, la qual cosa no els deixa en molt bon lloc”.

“No sé si eren pressions polítiques però la banca tenia, no només millors ofertes damunt de la taula, sinó que tenia l’obligació de buscar-les”, afirma, i s’ha preguntat “per a què vendre el deute a menor preu si en pots aconseguir un millor. Això és el que ells haurien d’explicar”, afig en referència a la banca”.

Articles relacionats