20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Ròtova rep el conseller d’Economia Rafa Climent

 

Ròtova ha rebut la visita del Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent,  per tal de tractar els projectes impulsats en el municipi conjuntament, acompanyats per l’alcalde del municipi, Jordi Puig, i el regidor d’Urbanisme, Pedro Ciscar.

Després de la recepció a l’Ajuntament, han visitat el polígon industrial Les Masses, en companyia dels representants de l’Associació d’Empresaris del Polígon i el tècnic municipal.

Ròtova executa aquesta legislatura tres fases de millores del polígon industrial Les Masses, finançades per l’IVACE (inversions que han ascendit a 191.190.28 €, el 2019; i a 117.791,05 €, el 2021; i en durà una tercera el 2022, amb una subvenció de 189.538 €). Unes millores, en total, per valor de 498.519,33 €. El polígon està inscrit en el Mapa de Sòl Industrial Valencià, de l’IVACE.

L’Ajuntament de Ròtova també ha rebut una ajuda per a instal·lat plaques solars a l’edifici de l’Ajuntament i el Centre Social, per valor de 10.000 €; i 6.000 €, per al cotxe elèctric de la Policia Local, cofinançat amb la Diputació de València.

L’alcalde del municipi, Jordi Puig, ha explicat que «hui hem repassat el treball conjunt entre l’Ajuntament i la Conselleria d’Economia al llarg d’aquesta legislatura; i hem parlat dels reptes que tenim al davant. Estem treballant per aconseguir una qualificació avançada per al polígon industrial. Volem que siga un espai més habitable i segur, per la seua situació junt amb el municipi i el seu entorn. També, més atractiu per atraure més empreses, que donen oportunitats laborals al veïnat. Per davant, tenim el repte de completar les parcel·les que encara no estan ocupades i millorar-ne l’accés».

Articles relacionats