23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Ròtova posa en marxa un Pla Local Estratègic de Turisme Sostenible

Des de l’Ajuntament de Ròtova s’ha encetat l’elaboració i redacció del Pla Local Estratègic de Turisme Sostenible. Al Pla es desenvoluparan les línies estratègiques que han de regir les accions i objectius per fer del poble un lloc on els visitants es troben a gust i tinguen ganes de tornar; cal fomentar un Turisme Sostenible i que respecte el medi ambient, els llocs comuns i les nostres arrels.

El regidor de Turisme, Pedro Ciscar, ha explicat que «hem de ser nosaltres, els veïns i les veïnes, les associacions, els comerços i empreses de Ròtova, els primers a conéixer i valorar quins són els nostres atractius turístics, ser conscients del que tenim, del valor històric i cultural que representa, sense massificar el nostre poble de visitants; sabent que les visites a Ròtova de persones de fora, ens aporta un valor econòmic i social, que és beneficiós per al poble».

Per això cal comptar amb la participació de la població en les distintes etapes del pla; es realitzaran enquestes, tant a l’àmbit digital, com a peu de carrer. Per tal de començar i mentre s’enllesteixen les enquestes i la Participació Ciutadana, la població pot anar aportant les vostres idees i propostes a través de correu electrònic rotova@planturismo.org i a través de WhatsApp i Telegram del núm. 722 89 90 98.

Articles relacionats