14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Ròtova organitza tallers matinals de Nadal per a xiquetes i xiquets per primera vegada

  • El municipi de Ròtova prepara per al període nadalenc uns tallers de nadal destinats a xiquetes i xiquets nascuts entre els anys 2010 i 2016.

    Rotova 2019 tallers de nadalEl període de preinscripció ja està obert i finalitzarà el 13 de desembre. Les persones interessades podran realitzar la preinscripció a partir de les 10.30 h a les oficines municipals de l’Ajuntament de Ròtova, o a l’Antiga Sindical. La fiança per reserva de plaça (3 € per dia) s’abonarà en el moment de la inscripció, i es retornarà una vegada s’acudisca al taller. Les places són limitades, i en cas de superar en nombre les preinscripcions, es realitzarà un procés de baremació i de comunicació de les places definitives. El termini d’inscripció serà des del 16 al 19 de desembre.

    Per primera vegada l’Ajuntament de Ròtova ofereix aquests tallers matinals per a xiquets i xiquetes durant els dies de Nadal. Els tallers són gratuïts i tindran un horari de 9.30 a 13.30 h. Isabel Pérez, regidora d’Educació del municipi, destaca la doble funció dels tallers: “Per una banda ofereixen una alternativa lúdica i formativa, amb activitats que inclouen lectura, dibuix, repàs escolar, manualitats, cinema o educació musical i, per l’altra, ofereix a les famílies una ajuda en la tasca de conciliar la criança amb altres deures, com els laborals, durant el període de vacances escolars”.

Articles relacionats