10.5 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Ròtova millora la xarxa d’aigua potable

 

L’Ajuntament de Ròtova rep una subvenció per part de la Diputació de València, dins de l’estratègia Reacciona 2022 de Medi Ambient per a la millora del cicle integral de l’aigua, per un import de 84.142,12 €.

Ròtova du a terme una nova fase de renovació de la xarxa d’abastament i distribució d’aigua potable domiciliària, a l’Av. Jaume I, amb el canvi de les canonades de fibrociment per polietilé. El projecte ascendeix a 99.996 €, i es realitza amb una subvenció de la Diputació de València, dins de l’estratègia Reacciona de Medi Ambient, per un import de 84.142 €, i una aportació de fons propis de 15.854 €.

Entre les actuacions que també es duen a terme, s’hi instal·larà un analitzador de clor a la xarxa, ja que actualment es du a terme un control manual, per facilitar-ne el control.

Les actuacions inclouen la construcció d’una aigüera que reculla tota l’aigua pluvial pertanyent a el vessant est de la Urbanització la Serreta, per Borró. Finalment, hi ha prevista la instal·lació de fonts d’aigua potable filtrada per sistema d’osmosi, a l’Ajuntament, el Centre Social, la biblioteca i el camp de futbet.

Articles relacionats