10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Ròtova dona a conèixer els projectes del Cine Cervantes i el Palau dels Comtes al Conseller Dalmau 

 

– El Conseller Dalmau i la Directora General Azcárraga s’interessen pels projectes del Cine Cervantes i el palau dels Comtes

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau i la Directora General d’Habitatge i Regeneració Urbana, Elena Azcárraga, han visitat Ròtova per interessar-se per la situació de les diferents infraestructures municipals i els projectes que vol plantejar el govern local.

Dalmau i Azcárraga han visitat i conegut el projecte de recuperació del cine Cervantes, com un espai emblemàtic, molt estimat i necessari per al municipi, de la mà de l’alcalde, Jordi Puig, i del regidor d’Urbanisme, Pedro Ciscar.

També, han visitat el palau dels Comtes de Ròtova, per a la recuperació del qual el govern local ha impulsat un Pla Director. Les dos administracions han compartit les possibles solucions per a la recuperació d’ambdós béns, així com d’altres espais urbans. Des de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, han explicat, estudiaran els programes de recuperació plantejats.

Durant la visita, Dalmau i Azcárraga han mantingut una reunió de treball amb Puig i Ciscar, on han conegut la situació actual en matèria d’infraestructures. I és que Ròtova ha d’afrontar situacions urbanístiques complexes, com la recuperació de la zona de servitud pública del poliesportiu; o l’expropiació dels terrenys de l’escoleta municipal, construïda en terrenys particulars; a banda d’afrontar projectes com el cine i el palau, de manera planificada i ordenada.

Articles relacionats