19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Ròtova comptarà en una nova edició dels Pressupostos Participatius

L’Ajuntament de Ròtova impulsa, per segona vegada, els Pressupostos Participatius per tal que les veïnes i els veïns del poble puguen proposar i decidir projectes al municipi. La iniciativa serà presentada de manera presencial el 14 de setembre a les 20 h a la plaça Major, i la segona edició comptarà amb un compromís d’inversió de 15.000 euros.

Els Pressupostos Participatius són un procés de participació directa de la ciutadania a través del qual aquesta fa seu el dret a prendre part en les decisions públiques; per això, des de l’Ajuntament de Ròtova animem a participar a totes i tots.

Amb açò, l’Ajuntament tracta de promoure el debat col·lectiu per a conéixer i prioritzar les necessitats de la ciutadania; fomentar la participació de la ciutadania i reforçar la seua confiança en la gestió dels recursos municipals; i apoderar a la ciutadania fent-la participar en el disseny del projecte de poble.

A partir del dia 15 de setembre, qualsevol persona podrà fer propostes fins al 23 de setembre. Després de ser analitzades pels tècnics municipals, es presentaran a votació el dia 30 de setembre a la Plaça Major a les 20 h.

Articles relacionats