21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Ròtova celebra les Festes Patronals sense restriccions

• El municipi festeja els 50 anys de les seues regines a les Festes Patronal 2022

• Durant 4 dies, se celebraran les festes dedicades a la Mare de Déu de la Salut, la Divina Aurora, el Crist de la Fe i Sant Bartomeu

Ròtova tornarà a celebrar, del 7 a l’11 de setembre, les festes patronals amb normalitat. Ho farà amb una programació «diversa i pensada per a totes les edats». Dimecres 7 de setembre, la vespra començarà amb el tradicional passacarrer de les 19 h, a càrrec de La Rotovense Musical. A les 22.00 h, tindrà lloc la presentació de les festes amb la coronació de la regina i cort d’honor. La nit acabarà amb la discomòbil ‘’KUM KUM FEST’.

Dijous 8 de setembre, se celebra Sant Bartomeu. Els més menuts podran gaudir de les atraccions inflables al carrer Comtes de Ròtova, d’11 h a 14 h i de 17 h a 19 h. Ròtova recupera, a més, la partida de pilota valenciana al carrer Sant Vicent Ferrer, a les 9 h.

El dia, i les festes, seguiran amb l’acte més important d’aquests dies de celebració: els 50 anys de regines a Ròtova. I el dia acabarà amb l’Orquestra Gravity.

Els actes de la festivitat de la Mare de Déu de la Salut començaran amb la despertà cantada de l’Aurora, a càrrec de la Rondalla Agredolç, fins a la solemne processó en honor a la Verge de la Salut, acompanyada per la música de La Rotovense Musical. A la tarda tindrem l’actuació de Piter Pardo.

El divendres 9 de setembre es presenta un dia ple d’activitats que acabarà amb una gran revetla i discomòbil a càrrec de l’Orquestra Platino.

Dissabte, 10 de setembre, és el dia de la festa de la joventut, de la Divina Aurora. Cal destacar la cavalcada de disfresses, a les 17.00 h, amenitzada per la Kum Kum Tra i la Xaranga SIM El Comboi, i Discomòbil. La nit acabarà amb l’actuació de l’orquestra Marengo a l’aparcament de les escoles velles i una discomòbil.

I l’últim dia, el dia 11 de setembre, se celebra el dia del Sant Crist de la Fe; començarà amb la despertada i, a la vesprada, a les 17.30, tindrà lloc l’actuació del grup Kum Kum Tra. En finalitzar el dia hi haurà un sopar amb l’actuació a càrrec de Guateque Els Capellans.

Articles relacionats