22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Ròtova aprova una ordenança per facilitar l’aparcament a la gent amb mobilitat reduïda

– Nova ordenança a Ròtova per a gent amb mobilitat reduïda i nous preus per a les activitats esportives

El 26 de novembre de 2019, Ròtova aprovà, al ple ordinari celebrat al saló de sessions, una nova ordenança reguladora de les reserves especials per a vehicles que transporten persones discapacitades amb mobilitat reduïda, que substitueix l’anterior.

L’ordenança té com a objectiu regular la creació de places, reserves d’aparcament i estacionament per a vehicles que transporten persones amb mobilitat reduïda a Ròtova. Els drets previstos en la present norma seran reconeguts a les persones discapacitades amb mobilitat reduïda i dificultat per a deambular i usar el transport públic. Per poder-hi accedir, cal estar en possessió de la targeta d’estacionament (TE) per a persones discapacitades amb mobilitat reduïda.

Al mateix ple, es van aprovar també els nous preus d’activitats esportives que s’imparteixen al municipi de Ròtova, dins de l’ordenança d’activitats esportives; en concret, es tracta de ioga, defensa personal, pàdel, futbol, estiraments i mobilitat per a persones adultes i multi esport per a xiquets i xiquetes.

Articles relacionats