22.9 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

Ròtova aprofita l’obtenció d’una subvenció per a contractar una administrativa i una operària de neteja

– Ròtova obté la subvenció EMCORP pel foment d’ocupació de les entitats locals

Ròtova ha sigut una de les 522 entitats locals que han resultat beneficiàries de la subvenció EMCORP emmarcades en el Pla Avalem Experiència. Amb aquesta subvenció, al voltant de 1.100 persones desocupades de més de 30 anys obtindran un contracte de treball d’almenys sis mesos per a realitzar obres o serveis d’interés general en aquestes entitats locals de la Comunitat Valenciana.

Aquestes ajudes s’emmarquen en Avalem Experiència, un projecte posat en marxa pel Consell a través de LABORA, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, per a donar suport a la inserció laboral de les persones desocupades.

L’import de les subvencions per cada entitat local és d’un mínim de 17.000 euros i es destinarà al finançament dels costos salarials i la cotització a la Seguretat Social de les persones contractades. Els contractes han de tindre una duració de, almenys, sis mesos a jornada completa.

Les persones participants en aquest programa han sigut seleccionades per sondeig entre les inscrites com a demandants d’ocupació en els Espai Labora dels municipis corresponents. En aquestes seleccions tindran prioritat aquelles persones que no estiguen percebent prestacions o subsidis per desocupació.

Ròtova, gràcies a obtindre la subvenció, ha pogut contractar una administrativa i una operària de neteja. Les persones interessades havien d’estar apuntades a LABORA (Servef), com a sol·licitants de l’ocupació de personal de neteja i d’auxiliar administratiu, i tindre almenys 30 anys.

El programa de subvencions d’iniciativa social destinat a la contractació de persones desocupades (EMCORP) es desenvolupa en col·laboració amb les corporacions locals. La selecció l’ha realitzada el mateix SERVEF-Labora entre persones de Ròtova.

Articles relacionats