18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Ròtova acull l’exposició ‘Alfredo Artés. Passencia. 25 anys’

 

– El dijous 23 de febrer s’inaugura l’exposició ‘Alfredo Artés. Passencia. 25 anys’ a partir de les 17 h a la Nau d’usos múltiples, en el marc del Porrat de Sant Macià.

– De 17 h a 20 h a la Nau d’usos múltiples

L’obra del rotoví Alfredo Artés, que es caracteritza per la seua peculiaritat  de transmetre emocions mitjançant el seu art i retratar-se a ell mateix i als que el rodejaven d’una forma molt personal.

L’exposició romandrà oberta durant tot el Porrat de Sant Macià (dies 24, 25 i 26 de febrer); hi ha organitzades diverses visites guiades per entendre millor el context i les intencions de l’obra d’Alfredo Artés. Podeu consultar les dades a la programació del Porrat (rotova.es) i reservar plaça al telèfon 962 95 79 11 o al correu cpas.rotova@gmail.com.

6 exposicions al llarg del Porrat de Sant Macià

A banda de l’exposició d’Alfredo Artés, Ròtova ha plantejat cinc exposicions més en la programació del porrat de Sant Macià.

• Exposició fotogràfica “Mirades i memòria. Tradicions, costums i festes”. Associació Amics per la Fotografia i Associació de Jubilats i Pensionistes de Ròtova. Lloc: C/ Sant Josep.

• Exposició d’aeromodelisme. A càrrec de l’Associació d’Aeromodelisme San Jerónimo. Lloc: Centre Parroquial. Dissabte i diumenge 11:00-13:00 h. 16:00-22:00 h.

• Exposició ‘’La vida a Ròtova en el passat’’. A càrrec del grup d’envelliment actiu i saludable del Centre de Desenvolupament Rural de la Safor. Dissabte, 11:00 h.

• Exposició ‘Palau dels Comtes de Ròtova. Un projecte de projectes; i 500 anys de la Germania. Lloc: pati del palau dels Comtes de Ròtova.

• Exposició de motos i cotxes clàssics. A càrrec de l’Associació A càrrec de l’Associació de Motos Clàssiques la Safor-Ròtova. Lloc: C/ Lluís Vives. Dissabte, 16:00-19:00 h. Diumenge, 10:00-19:00 h.

Articles relacionats