23.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

La Policia Local de Tavernes rescata un mussol ferit de grans dimensions

 

– L’avís l’ha donat un agricultor valler que ha trobat prop del seu camp a l’animal amb signes d’estar ferit

– L’agent forestal de la zona ha traslladat el mussol ferit al Centre de Recuperació d’Animals del Saler, on l’animal es troba ja recuperant-se

La Policia Local de Tavernes ha rescatat un mussol de grans dimensions que es trobava ferit en la zona del Massalari gràcies a l’avís que ha donat un agricultor valler, qui ha trobat prop del seu camp a l’animal amb signes d’estar ferit.

Fins a la zona s’han desplaçat una patrulla d’agents per a comprovar l’estat del mussol i resguardar-lo. Així, la Policia Local, en coordinació amb la Regidoria de Benestar Animal, han seguit el protocol establit, avisant a l’agent forestal de la zona perquè traslladara al mussol ferit al Centre de Recuperació d’Animals del Saler, on l’animal es troba ja recuperant-se de les ferides que tenia.

La Policia Local de Tavernes està fent un gran treball en la protecció i cura dels animals. De fet, els passats dies, altra patrulla d’agents va recuperar un xicotet gos que feia dies que estava desaparegut en la zona del mur de defensa i el van entregar a la seua propietària.

23.02.22 Gos recuperat

Articles relacionats