21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Ròtova acollí el circuit per la Marxa de Regularitat Senderista 2022

• Amb 200 participants, el municipi va rebre a esportistes de diverses edats que van participar-hi a la marxa.

El passat diumenge 4 de desembre, el municipi de Ròtova va acollir als corredors i corredores de la Marxa de Regularitat Senderista 2022 organitzada per la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana i el Centre Excursionista de Ròtova amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ròtova.

Per a aquesta prova, els participants van recórrer una distància total distància de 10 km amb 550 metres de desnivell acumulat amb dificultat física mitjana i sense dificultat tècnica, apta per a totes les edats.⁣⁣⁣ També, els participants de la Lliga Sargantanes de 8 km amb 375 m de desnivell acumulat.⁣⁣⁣ La marxa de regularitat és una prova on el marxador ha de portar un ritme mitjà i el que compta és realitzar l’itinerari a un ritme que marca l’organització per a premiar al bon marxador.

⁣⁣⁣Després de la prova, va tindre lloc l’acte de lliurament de premis. En la prova van prendre part 200 participants, de 25 clubs. En la categoria masculina, van resultar guanyadors: Ximo Pérez MartínPepe Casaudoumecq (S.M. Colla Esportiva Corriol Sueca) i Víctor Loaiza Carrión (C.E.M. Corresendes De Xeresa); i en la femenina, Maria Esperanza Lopez Garcia (Club De Muntanyisme Del Baix Segura); Maria Pilar Moñino Estañ (Centre Excursionista De Villena) i Silvia Tari Segarra.

Des de l’Ajuntament de Ròtova, han agraït a totes i cadascuna de les persones que han participat la cursa de manera tan sana i esportiva, i a l’organització del Centre Excursionista de Ròtova i a les persones voluntàries, a la Policia Local i Protecció Civil, els equips de neteja i manteniment; a la FEMECV; i a totes les persones que d’alguna manera han intervingut per fer-la possible.

Volem destacar la importància que té l’esport, no solament per a la salut de les persones, sinó per a l’educació i la transmissió de valors positius com la importància de la companyonia o l’esforç de superació”.

Articles relacionats