11.9 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Rosana Seguí reivindica la política “de baix cap a dalt” en l’acte de tancament de les primàries de Compromís

L’alcaldessa de Guardamar de la Safor, Rosana Seguí, ha dit en l’acte de tancament de la campanya de primàries autonòmiques de Compromís, que arriba per posar en pràctica el lema amb el que més ha insistit en este campanya: la política de dalt cap a baix. Així ho ha dit en l’exposició que ha fet a València junt a la resta de candidats autonòmics. 

De 43 anys i diplomada en Empresarials, és des de 2015 alcaldessa de Guardamar de la Safor. “La meua praxi política m’ha ensenyat la importància d’escoltar a les persones i entendre que som representants públics. Se’n recordeu de la política de baix cap a dalt?, doncs vinc a posar-ho en pràctica, al igual que ho he fet al meu poble. No vinc a dir què farem. Vinc a escoltar i a executar allò que el meu partit, la meua gent, em demane. Crec que per formació i experiència ho faré animada i eficienment”.

Seguí ha afirmat que es presenta a les primàries “perquè hem de tornar a apoderar la ciutadania, la nostra militància, simpatitzants, votants… per a que siguen una peça fonamental del treball del Grup Parlamentari a les Corts”.

Defensa la necessitat de de fomentar i garantir la participació activa, i assegura que les sectorials de Compromís son el lloc on  les persones que volen participar en política s’expressen i aporten els seus coneixements i des d’on s’han de dissenyar les polítiques quedesenvolupe el Consell. Ens cal una societat civil activa amb un Grup Parlamentari que actue com altaveu del poble i trasllade les seues reivindicacions al Govern de la Generalitat”, ha dit.

La candidata reclama la necessitat de reunir-se de forma habitual amb militants i votants per donar comptes de la tasca parlamentària, escoltar la seua veu i dur-la a les Corts, “perquè com a representants públics hem de respondre contínuament davant els nostre electorat. Per això haurem de recórrer el País Valencià de punta a punta mobilitzant i recollint les propostes dels col·lectius locals per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Les diputades hem ser les portaveus de les demandes ciutadanes. No podem permetre que després de votar l’electorat perda el control sobre els seus representants”.

“Traspassem els murs dels despatxos i tornem a xafar carrer per a parar l’orella i escoltar quines demandes té la gent i, per què no, les seues critiques i aportacions. Fixe’m-nos objectius ciutadans i cooperem amb la societat civil per generar sinèrgies representant-los i executant les seues propostes, fer que siguen actors actius i no simples espectadors. Tornem a donar el poder al poble, tornem junts a fer camí”, ha conclòs.

Articles relacionats