17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Rosana Seguí es pot convertir en l’única representant saforenca de Compromís a les Corts

rosana 1
Sobre estes línies, Rosana Seguí. A la imatge superior, taula electoral de les primàries de Compromís a Guardamar de la Safor.

L’alcaldessa de Guardamar de la Safor, Rosana Seguí, és la representant saforenca millor situada en les primàries de Compromís per a la candidatura a les Corts, en haver quedat en el desè lloc, amb 1727 punts. El seu lloc a la candidatura, no obstant, serà l’onzè atès que Mónica Oltra, candidata a presidir la Generalitat, encapaçalarà la llista per València. Els altres dos saforencs que concorrien a les primàries, l’actual director general d’Esports, Josep Miquel Moya, i l’alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis, han quedat amb els llocs dissetè i dihuitè, amb 1397 i 1253 punts, respectivament. 

Rosana Seguí té opcions de convertir-se en diputada a les Corts, si prenem per referència els resultats electorals de 2015,que van donar deu diputats a Compromís per la circumscripció de València. Les opcions serien encara majors per a l’alcaldessa de Guardamar en el cas que Compromís accedira a governar amb alguna coalició, el que probablement podria provocar renúncies pel nomenament de càrrecs públics. 

Fran Ferri, com a cap de llista ha aconseguit 13.529 vots Per a conformar la candidatura Enric Morera, actual president de les Corts, ha aconseguit 4136 vots. A Castelló el cap de llista serà l’actual conseller d’Educació i Cultura, Vicent Marzà, i a Alacant Ainata Mas.   

Articles relacionats