14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Rosana Seguí anima a inscriure’s i participar en les primàries de Compromís

rosana segui primaries 1

L’alcaldessa de Guardamar de la Safor, Rosana Seguí, ha presentat este diumenge la seua candidatura a les primàries de Compromís per a optar a un lloc a la candidatura autonòmica, en un acte celebrat al Casal Jaume I en el que han participat el president de les Corts, Enric Morera, i representants de Compromís de diferents municipis saforencs. 

“Ha estat un autèntic plaer poder comptar amb tantes amigues i amics acompanyant-me. La vostra força i el vostre coratge és el que m’espenta en este camí per a ser diputada en el nostre Parlament Nacional i poder seguir treballant pel País Valencià, com sempre, de baix cap a dalt”.

La candidata ha recordat que les primàries són obertes per als majors de 16 anys i ha animat a inscriure’s com elector i participar en el procés de selecció de les persones que ocuparan la candidatura autonòmica per la circumscripció de València.  

La també alcaldessa de Guardamar de la Safor ha articulat la seua campanya al voltant del lema ‘Fent Camí’, amb el que desenvoluparà les “inquietuds i les necessitats” que vol transmetre a les Corts Valencianes, amb especial atenció als municipis més menuts.

Articles relacionats