14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

El Club Rugbi la Safor cau 38-10 a Montcada

L’equip sénior masculí del Club Rugbi La Safor va tindrediumenge 17 de febrer una eixida complicada a Montcada. En un calorós matí, el club saforenc es va enfrontar a l’equip Edetans, un dels seus competidors en la lluita per intentar acabar la segona fase de la temporada en les posicions nobles de la taula.

L’inici del partit va ser molt fort, amb un gran nivell físic per part dels dos conjunts. Abans de complir-se els deu minuts del joc, els ‘sarvatxos’ es posaven per davant en el marcador amb un assaig de Cristian Véliz. Les bones sensacions inicials es materialitzaven al marcador, però als pocs minuts Edetans també assajava, amb el que es demostrà el grau d’intensitat i igualtat amb els que estaven jugant els equips. Però la balança es va inclinar clarament del costat d’Edetans a mesura que anava transcorrent la primera part. La Safor va desconnectar completament per moments i els locals van rubricar amb diversos assajos la seua superioritat en el joc.

En començar la segona meitat, La Safor va recobrar el seu joc aguerrit fins al punt d’aconseguir el seu segon assaig amb una marca de Daniel Iborra. Però la diferència en el marcador encara era gran i, malgrat que es va estar prop d’obtindre nous assajos, el resultat final ja va ser inamovible. Al remat, Edetans va guanyar a sa casa per 38 – 10 a un CR La Safor que es manté en la quarta posició de la taula classificatòria.

Articles relacionats