16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Rosa Sansaloni va gaudir d’un merescut homenatge a Carlet

La ciclista de Tavernes, Rosa Sansaloni, va rebre un càlid homenatge, dissabte passat a Carlet amb motiu de la prova ciclista de la Copa Mediterrània de dones.

Sansaloni va ser felicitada per les màximes autoritats de la ciutat de Carlet com de l’organitzador de l’esdeveniment, el Veles Club Carlet i de la regidora de Tavernes, Lara Romero que es va desplaçar a terres riberenques per a participar en l’homenatge.

La veterana ciclista estava totalment emocionada per l’homenatge, segons va declarar a aquest mitjà i que “la carrera va ser el de menys. Ara toca gaudir d’aquest moment que per a mi ha sigut molt emocionant”.

Cal recordar que Sansaloni va ser una de les veteranes del ciclisme femení valencià i entre els seus assoliments es troba el record de l’hora femení.

Prova de l’Autonòmic a Belgida

Saida Perea va ser l’única ciclista de la comarca que es va proclamar campiona autonòmica de ciclisme femení en la categoria de veteranes celebrada aBelgida aquest passat diumenge.

Els resultats van canviar totalment respecte al dia anterior a Carlet ja que Alejandra Puente i Lídia Llacer Frare van abandonar mentre que Mireia Orengo acabe sisena en elits i Aitana Calabuig va ser catorzena en cadets.

Articles relacionats