18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Roberto Alonso guanya la Copa d’Espanya de Ciclisme de categoria Junior

– Roberto Alonso és component de l’equip Bathco de Cantàbria que està dirigit per Rafa Gòmez ex tècnic de la Penya Ciclista Beniopa

El flamant campió de la Copa d’Espanya júnior, Roberto Alonso que va obtindre el guardó més important d’aquesta categoria en territori nacional aquest passat dissabte en Xàtiva ha estat preparant la carrera a la platja d’Oliva.

Alonso ha estat preparant la carrera des d’Oliva on romandrà tota la setmana a la platja de La Safor per a assaborir aquest importantíssim triomf i del seu fitxatge per l’equip Caixa Rural.

El ciclista de Salamanca ha tingut com a director i principal artífex de derrotar a l’equip de bicicletes Sanchís a Rafa Gómez que ha sigut el que ha portat en els últims sis anys als equips de la Penya Ciclista Beniopa.

Gómez que va ser el descobridor de la gran esperança espanyola, Javier Ayuso, viatja fins a Gandia totes les setmanes al costat de la branca valenciana de l’equip Bathco de Cantàbria per a entrenar per les muntanyes de La Safor i La Marina. L’ex tècnic benioper no dubta a dir que la victòria en la Copa d’Alonso va ser gràcies al gran esforç realitzat per tot l’equip que van tindre fins a quatre ciclistes en l’escapada final.

Articles relacionats