Albert Rivera només veu aparells de propaganda a TV3

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha acusat a la televisió catalana de mentir i manipular políticament durant una entrevista emesa en directe des del plató del programa Els Matins de Tv3, davant la cara estupefacta de la presentadora, Lídia Heredia, qui ha rebatut al líder polític.
Després de tractar diversos temes de l’actualitat, Rivera li ha dit a Heredia “vostès són un aparell de propaganda independentista, vostès menteixen cada dia. No tinc temps per a dir totes les mentides que ha dit Tv3 en públic”.
“Vostè m’ho està dient a mi?, vostè ha mirat últimament aquest programa?”, ha reaccionat  la presentadora, qui ha acceptat l’autocrítica però no l’acusació de l’entrevistat, qui ha continuat amb el seu atac a la cadena pública: “Es fa propaganda de l’independentisme cada dia, s’insulta a la líder de l’oposició pel seu origen andalús”, ha assegurat. “M’agradaria que Tv3 representara a tots els catalans”, ha insistit Rivera qui ha avisat que la televisió ha de “canviar la línia editorial”.
Pel que ha dit, Rivera semblava molest pel fet que “un any després del colp d’estat”, en referència a l’aprovació en el Parlament català de les lleis de desconnexió els dies 6 i 7 de setembre, no s’haja fet cap pregunta sobre açò. “Jo vinc a aquesta casa un any després de l’un colp d’estat i no em pregunta ress sobre açò”, li ha dit. 
A açò, Heredia ha replicat que van dedicar la tertúlia d’este dijous a eixe tema , que van emetre en directe l’acte que Cs va programar dijous sobre la qüestió i que en els informatius de la nit i del matí havien tret els talls de Rivera parlant d’açò. “Vol fer vostè les preguntes?», li ha preguntat somrient la directora de l’espai al líder polític. “La gent té ulls en la cara”, ha insistit.

Et Pot Interessar