14.5 C
Gandia
Divendres, 1 desembre, 2023

Reunió a Gandia amb la nova presidenta de l’Autoritat Portuària

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto ha mantingut aquest matí una reunió amb la nova presidenta de l’Autoritat Portuària de València, Mar Chao, qui ha signat al Llibre d’Honor de la ciutat en presència dels portaveus de les forces polítiques representades al consistori, el regidor Miguel Ángel Picornell, i el subdirector adjunt a la direcció general de l’APV, Néstor Martínez.

Durant la trobada s’han abordat diversos temes que impliquen ambdues administracions com la nova delimitació de la zona portuària i els usos del port (DEUP) per continuar avançant en la configuració del port i la seua relació amb la ciutat.

També s’ha abordat la redacció del projecte constructiu que convertirà en una realitat la remodelació dels tinglados del port i que s’espera que estiga adjudicada abans de finalitzar l’any.

Tant Prieto com Chao s’han reafirmat a continuar treballant junts per avançar en el camí que permeta al port de Gandia ser el nou motor d’oportunitats i un punt de trobada per a la ciutadania i les persones que ens visiten.

Articles relacionats