21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Resultats dels ciclistes de la Safor en les proves del cap de setmana

El ciclista de Palma de Gandía, Miquel Faus acabe sisé en el Gran Premi de la Regió muntanyenca de BTT celebrat aquest passat cap de setmana a El Villar.

Faus li va passar factura el cansament de la setmana passada i malgrat remuntar no va poder aguantar el ritme dels primers en els últims quilòmetres.

Sergio Mantecón va posar una marxa més que va fer molt dura la prova en els últims quilòmetres, i Faus que no està habituat a aquesta classe d’arrancades explosives es va ensorrar.

Amb aquest resultat en la primera prova de l’Open i a la vista del succeït, Miquel Faus se centrarà en la categoria marató on està més experimentat i es troba més còmode.

Altres competicions

En la setena jornada de la Lliga de Pista de la Comunitat Valenciana celebrada el diumenge en el velòdrom d’Ontinyent, el valler Andreu Sansaloni va acabar en el lloc onzé d’alevins en la modalitat d’Omnium després de la suma de la carrera de puntuació i Escratx. El guanyador va ser Carles Cubedo.

IMG20220206130804

D’altra banda en la prova de BTT d’El Villar, la gandiana Carla Bañuls va pujar al podi a l’aconseguir la segona plaça en infantils mentre que el també gandià, Sergi Margarit va ser dotzé en alevins i el de la Vilallonga, Àlex Moreno, va finalitzar tercer en la categoria promeses.

Ja en la jornada del diumenge en l’exhibició de carretera de Stefano a València, la gandiana Andrea Contero va véncer en principiants com Àlex Moreno en promeses on Sergi Esteban va ser tercer i el de la Vall, Nasio Grau quart. Finalment en la categoria d’infantils, Paula Esteban va alcançar la meta en el tercer lloc.

Articles relacionats