Resultats dels ciclistes de la Safor durant el cap de setmana

Els ciclistes de la Safor han participat en diverses competicions que han tingut transcurs durant el dissabte passat. Les competicions s’han realitzat al llarg de la geografia espanyola, principalment per la poca activitat ciclista en la Comunitat Valenciana a causa de les dures restriccions sanitàries de la Generalitat Valenciana.

Joel Camarena de la Font va ser el primer que va competir al país Basc en la categoria semiprofessional de sub-23 on va obtindre el seu millor resultat després d’arribar en el lloc 31 de la carrera de Lazkao, la més dura del circuit Abiatzen.

El de La Font va finalitzar a tres minuts de Xavier Murias de l’equip Lizarte encara que cal valorar la seua progressió, ja que en la seua tercera carrera en la categoria i ja està barallant amb els gegants bascos que són els grans dominadors del circuit nacional.

A pocs quilòmetres de Lazcao, precisament a la ciutat càntabra de Cacicedo de Camargo es va disputar la prova nacional de categoria júnior on es troben els millors del panorama nacional.

El ciclista de Palmera Miguel Solera va ser el primer de La Safor en el lloc 31 entrant amb el grup principal igual que el fontí Ivan Gomar en el lloc 42 i Marc Mestre de Beniarjó en el 45.

Cal destacar que el company de Mestre i Gomar en l’equip Teika, Pau Martí va obtindre el segon lloc i que l’equip va ser el segon més ben classificat de la carrera.

Finalment a la ciutat de Xàbia es va disputar la primera carrera de categoria cadet de la temporada reservada per a esportistes valencians on Jairo Jaén de Palma va ser el millor en el lloc 36 després de patir una caiguda a pocs quilòmetres del cim a causa de la rebentada d’un company.

En la mateixa carrera va córrer el gandià Noa Momparler que va acabar en el lloc 88 en la seua primera carrera.

Pel que fa a la competició d’escoles de ciclisme que havia de disputar-se aquest diumenge a Alfafar va ser ajornada el divendres per la previsió de plutges. La pròxima prova, si el temps ho permet, es disputarà el pròxim dia 1 de maig en la Pobla Llarga.

Et Pot Interessar