18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Resultat final de les votacions dels Pressupostos Participatius de Gandia

– Un total de 5.893 veïnes i veïns han participat en les dos fases de votació

– Entre les propostes que es duran a terme s’inclou la de Benipeixcar, que no ha necessitat la discriminació positiva al concloure en sisé lloc

– Els Marenys de Rafalcaid, Corea, el Grau, Beniopa i Roís de Corella, són els altres barris on s’actuarà

El període de votació dels Pressupostos Participatius de Gandia de 2022 ja ha finalitzat. Un total de 5.893 veïnes i veïns han participat en les dos fases de votació, que una vegada més demostra “que són una ferramenta real i participativa per millorar Gandia a més de l’empoderament de barris i associacions”, ha indicat el regidor de Participació Ciutadana, Nahuel González.

El govern local estudiarà ara el pressupost de cada proposta (amb un màxim de 50.000 € per proposta) per a executar-les per ordre de votació i fins esgotar el total del pressupost participatiu de 300.000 €. En total són sis les propostes elegides.

Entre les que es duran a terme s’inclou la de Benipeixcar, que no ha necessitat la discriminació positiva al concloure, en sisé lloc, amb un total de 496 vots. L’objectiu del veïnat és reformar el seu centre social i crear un espai de petanca al costat de l’Alqueria de Martorell. «El barri de Benipeixcar fa diversos anys que ha guanyant i no ha fet falta la discriminació positiva pel nombre de vots», ha afegit el regidor.

WhatsApp Image 2022 12 30 at 10.49.45

La resta, per ordre de vots, són: Millora de les instal·lacions del Centre Social dels Marenys de Rafalcaid (780 vots); creació d’un circuit complet de cal·listènia al barri de Corea (553 vots); espai de concerts al Grau (549 vots); millora de l’entrada del col·legi Joan Martorell (543 vots) i la cinquena l’adequació del Centre Cívic Roís de Corella en un espai de joc per a la infantesa (511 vots).

El govern local «sap de primera mà les propostes i va a treballar perquè inclòs puga entrar dins de les propostes elegides alguna més. No es fa ninguna elecció partidista i açò es fa per millorar el conjunt de la societat», ha conclòs González.

Articles relacionats