31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Resposta del Govern Municipal de Gandia a la promoció interna Policia Local

– Els regidors Nacho Arnau i Jose Manuel Prieto han respost aquest matí a les crítiques realitzades per part del Partit Popular sobre la promoció interna en la Policia Local.

En primer lloc, Arnau ha declarat que “Totes les oposicions respectives a oficials, inspectors, intendents i comissaris s’estan tractant d’acord amb les bases reguladores. Va tractar-se, i així es va comprometre el regidor delegat de Recursos Humans, José Manuel Prieto, per a estudiar totes aquestes places destinades a traure les ofertes corresponents al 2018, 2019 i 2020 al cos de Policia Local de Gandia. A banda d’això, ara hi ha una vacant en la plantilla de Comissari Principal, que també iniciarà el procediment corresponent per a cobrir-la”.

Per la seua banda, Prieto ha afirmat que “No és que el govern bloquege cap classe de promoció interna. Més aviat al contrari, el Govern Municipal va impulsar en aquesta legislatura la major promoció interna dels nostres agents de Policia Local, entre altres coses perquè hi ha un compromís innat, com bé ha dit el regidor de Seguretat Ciutadana en la mesa de negociació amb els sindicats per a compassar tots els processos d’aquesta promoció interna, i perquè aquesta siga la legislatura, abans que finalitze, de tota la consolidació per a promoció interna de les places de comandaments de la Policia Local. Prova d’això és que o solament està el compromís del regidor de Seguretat i meu signat per escrit i aprovat per sindicats en la mesa de negociació, si no que d’acord amb aquest compromís ja s’ha començat a treballar les bases d’intendent i d’inspector, i, a l’espera del que puga dir el desenvolupament un decret que està al caure, també la promoció interna dels oficials de la Policia Local“.

“Jo sé que el Partit Popular no està per a donar moltes lliçons en matèria de la gestió de Recursos Humans de l’Ajuntament, però a nosaltres ens avala el nostre treball, no solament en aquesta promoció interna, sinó també en el desenvolupament dels processos selectius per a la major oferta d’agents des de pràcticament la transició democràtica: 47 agents incorporats en els pròxims mesos a la Policia Local, després dels 13 de Mobilitat i els altres 34 de torn lliure que estan desenvolupant les seues proves selectives en aquest moment. Juntament amb això, la promoció interna destacada i ampliada en tots els àmbits de la Policia Local de Gandia per a tindre una bona estructura de comandaments i un cos de Policia més fort encara, i aquest és el compromís que acomplirem, com sempre hem complert tots els compromisos en matèria de recursos humans, abans que finalitze aquesta legislatura” finalitzà.

Articles relacionats