12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Rescaten 4 gossos de l’interior d’una bassa de reg a Vilallonga

Aquest matí la Policia Local de Vilallonga ha rebut una trucada de telèfon d’un veí del municipi, avisant que a l’interior d’una bassa d’aigua de reg situada en la zona coneguda com l’Alteret, hi ha un total de 4 gossos, una mare i 3 cadells i que no tenen possibilitats els animals d’eixir pels seus propis mitjans.

Fins allí s’ha desplaçat l’agent de la Policia Local i la patrulla de la Guàrdia Civil del lloc de Vilallonga que està en la zona i el veí que està allí esperant-los per a poder ajudar-los.

Rescate gossos a Vilallonga 1Una vegada  arribaren al lloc on es trobava la bassa, i ajudats per cordes es llisquen cap al lateral de la bassa fins que finalment, després de més d’una hora aconsegueixen posar fora de perill a tots els animals.

Els animals es troben en bon estat de salut, nerviosos i freds per la temperatura de l’aigua de les primeres hores del matí. Una vegada reunits els animals en terra ferma, els agents han assenyalat que ha sigut impressionant “el moment de felicitat dels animals en trobar-se amb la seua mare i que marxen tots junts pel camí que limita amb la bassa”.

Des de l’Ajuntament  han agrait i felicitat per la seua labor al veí per donar la veu d’alarma, a l’Agent de la Policia Local i els Agents de Guàrdia Civil per la seua ràpida actuació i la seua professionalitat demostrada una vegada més.

Articles relacionats