15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Repunt del nombre de persones ingressades per coronavirus a la Safor

– Torna a augmentar el nombre de pacients ingressats per coronavirus a l’Hospital Comarcal Francesc de Borja

Des de Sanitat s’ha confirmat l’augment de les persones ingressades per patir la Covid19, concretament són 14 més que la passada setmana, i la qual cosa fa que el total de persones ingressades arribe fins a les 63, una data esperada per la correlació existent entre la pujada de casos actius de coronavirus i el nombre d’ingressos a l’Hospital Comarcal.

En planta es troben 54 persones i la resta, 9, necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva. Encara que gràcies a la vacunació el nombre de persones ingressades respecte a les contagiades és molt menor.

L’augment del nombre de contagis fa que el sistema sanitari estiga tensat en l’àmbit hospitalari, i vora al col·lapse a l’atenció primària que en aquesta sisena onada és el front d’atenció enfront del nombre de persones que han d’atendre a les persones confinades al seu domicili, vacunació, realització de proves, més la normal atenció a la resta de malalts i crònics assignats.

Cal continuar complint les recomanacions sanitàries i acudir a la vacunació, que s’h demostrat que és l’eina més important per al control dels efectes de la pandèmia.

Articles relacionats