18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Repunt de ingressos per la COVID19 a l’Hospital Francesc de Borja

– Repunt de persones ingressades per la COVID19 a l’Hospital Francesc de Borja

Segons fonts sanitàries locals es notificava un repunt en el nombre de persones ingressades a l’Hospital Comarcal, amb un total de 4 persones més, la qual cosa fa que el total de persones ingressades siga de 38. A la Unitat de Vigilància Intensiva es troben, reben atenció mèdica, 14 malalts, i per tant la resta, 24, es troben en planta.

D’altra banda s’han detectat 10 positius en la jornada d’ahir, també s’ha actualitzat el tota de casos de la jornada del divendres que van ser 23.

El més positiu de la jornada és que no s’ha produït cap defunció.

La Conselleria de Sanitat també ha notificat dos nous brots a la Safor, concretament a:

· Daimús: 7 casos. Origen laboral

· Tavernes de la Valldigna: 3 casos. Origen social

 

– La Comunitat Valenciana registra 1.155 nous casos de coronavirus i 1.927 altes

La Comunitat Valenciana ha registrat 1.155 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 374.390 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 1.927 altes a pacients amb coronavirus. D’aquesta manera, ja són 361.966 persones en la Comunitat Valenciana les que han superat la malaltia des que va començar la pandèmia.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.563 persones ingressades, i d’elles es troben 388 a l’UCI.

Malauradament s’han registrat 65 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.402 persones.

 

Articles relacionats