15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Pascal Renolt: “Lamentem que Gandia es convertisca en escenari de reivindicacions a favor de Pablo Hasél”

• El portaveu de Cs exigeix a Delegació de Govern extremar les mesures de prevenció per a evitar disturbis “en cas d’autoritzar la manifestació convocada per al dimarts”

Lamentem que Gandia es convertisca en escenari per a la reivindicació a favor de Pablo Hasél”, ha declarat el portaveu de Ciutadans (Cs) a Gandia, Pascal Renolt, sobre la manifestació convocada per a dimarts que ve 23 de febrer i la convocatòria del qual ha sigut difosa en xarxes socials per l’edil Nahuel González.

Sobre aquest assumpte, Renolt ha traslladat l’oposició del seu grup al fet que es produïsca “una manifestació que ha provocat una onada de violència en diverses ciutats espanyoles, entre elles València”. “Des del grup municipal Cs esperem que no s’autoritze per part de Delegació de Govern aquesta manifestació i,si és així, que es protegisca els veïns i se siga conseqüent si la nostra ciutat es converteix en territori hostil”, ha exigit.

Destacar que estarem al costat de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i donant suport a les decisions judicials”, ha afegit el portaveu taronja, qui ha criticat “als qui des de les institucions i els governs encoratgen la violència i fomenten concentracions d’aquest tipus que, a més, incompleixen les normes sanitàries”.

“És lamentable que els hostalers, els comerciants i tots els valencians estiguen fent vertaders sacrificis mentre regidors com  González conviden a participar en manifestacions que estan provocant ferits i nombrosos danys materials”, ha conclòs Renolt.

Articles relacionats