19 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Repartiment gratuït de kits d’Oliva Segura per a la població infantil

– Des del departament de Joventut i Turisme i Platges, amb la col·laboració del departament d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva, s’informa que ja estan els kits d’Oliva Segura preparats per a repartir-se a la nostra població infantil.

– Per a fer un ús adequat del kit, s’hi haurà de posar el cordell en l’arena i haurà de lligar-se un extrem al para-sol i agafar l’altre extrem, fent un cercle complet. Així, s’haurà marcat la zona on poder estar a la platja i es podrà garantir la distància sanitària indicada.

– El repartiment dels kits es durà a terme al llarg d’aquesta setmana, del dilluns 6 a divendres 10 de juliol en el Casal Jove Oliva – Centre Informació Juvenil de 09 h a 14 h.

Per a la recollida, sols haurà de dir-se el nom complet del xiquet o xiqueta i el col·legi al qual pertany. Poden arreplegar el kit els alumnes des d’Infantil de 3 anys fins a 2n de Primària.

Recordar que és necessari portar mascareta i mantindre la distància de seguretat.

Aquestes accions permeten que la nostra població més jove participe activament en fer de la nostra platja un lloc segur. Vull agrair la donació dels kits que han fet dues empreses del nostre municipi, King Regal i Frumesa. La col·laboració del teixit associatiu en el muntatge i el suport
de les AMPES“, ha comentat Anna Mena, regidora de Joventut.

Articles relacionats