19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Guardamar de la Safor enceta el cicle “Nits a la Fresca”

– L’Ajuntament de Guardamar la Safor amb la col·laboració de l’Associació de Música de Guardamar de la Safor han organitzat el cicle “Nits a la Fresca”.

L’Ajuntament de Guardamar posarà en marxa aquest pròxim diumenge, 12 de juliol, el cicle de “Nits a la Fresca”. El cicle constara de 3 concerts que es realitzaran durant aquest estiu. Els concerts es faran per diferents carrers de Guardamar de la Safor.

I a més comptaran amb la visita de personatges de Disney per tal d’animar als vertaders herois i heroïnes del poble els xiquets i xiquetes.

En paraules de l’Alcaldessa de Guardamar de la Safor. “Des de l’Ajuntament hem impulsat tota mena d’acords amb l’Associació de Música de Guardamar de la Safor. Amb l’objectiu d’impulsar la música. Des de l’Ajuntament som conscients que el sector cultural és fonamental per a la societat, que demana actes de qualitat i en família”.

En paraules del Regidor de Cultura José Baró. “Hem organitzat una agenda cultural potent amb actes familiars, on la música és la bases del cicle de “Nits a la Fresca. Els concerts es faran per diversos carrers del nostre poble. Per tal de democratitzar l’accés i potenciar escenaris nous per obtindre la màxima participació”.

En paraula del president de l’Associació de Música de Guardamar de la Safor, Ferran Segui. “Agraïm l’aposta que fa l’Ajuntament de Guardamar de la Safor amb el cicle “Nits a la Fresca”. Les bandes estem patint en primera persona la duresa de la crisi que ha provocat la COVID 19. Aquest és un primer pas per reactivar la cultura musical al nostre Poble una vegada arribada la nova normalitat“.

Articles relacionats