24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

“Renàixer”, exposició fotogràfica d’Irene García Orenga al Campus de Gandia

 

 El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV) acull l’exposició fotogràfica “Renàixer” d’Irene García Orenga, organitzada per la Subdirecció de Cultura del centre.

“Faig fotografies per a poder recordar com em sent en fer-les i que siguen elles els qui m’abracen quan ho necessite”, ha afirmat Irene García Orenga, estudiant del Grau en Comunicació Audiovisual al Campus de Gandia de la UPV.

A Irene li ha interessat el món de l’art des de molt xicoteta. El dibuix i la fotografia són els seus mitjans preferits.

En aquest últim es va iniciar de manera autodidacta als 14 anys amb la intenció de provar una cosa diferent al que havia fet. A partir d’aqueix moment, aqueixa afició va anar cobrant més pes en la seua vida.

Ha guanyat diversos concursos i ha participat en diferents exposicions col·lectives en la Comunitat Valenciana.

En l’exposició “Renàixer”, organitzada per la Subdirecció de Cultura del Campus de Gandia, ha reunit els seus últims treballs fotogràfics. “Aquesta exposició és la llavor que he decidit plantar amb algunes de les imatges que he fet en els últims anys, esperant que compartint-les puguen fer sentir-se a casa a algú més”.

Per a Irene, “arribar, retrocedir, reintegrar i florir. És d’aquesta manera com concebo trobar-me en noves situacions. El sentir-se xicoteta davant la por, tirar-se lleugerament arrere per a entendre com afrontar les coses i més tard, sentir com una cosa reconfortant t’abraça el cor. És, en essència, l’argument de l’etern retorn permetent-nos renàixer sempre que arribe el moment”.

L’exposició fotogràfica “Renàixer” d’Irene García Orenga romandrà oberta al públic del 3 al 24 de febrer, en el vestíbul de la Sala de Conferències 1 i 4 del Campus de Gandia.

Articles relacionats