24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Constituït el Consell Escolar de la xarxa municipal d’escoletes de Gandia

 

· Es tracta d’un òrgan que té com a principal funció participar en la presa d’importants decisions que afecten el funcionament de les escoletes

Ahir va tindre lloc una nova reunió del Consell Escolar de la xarxa municipal d’Escoletes de Gandia, un òrgan que té com a principal funció participar en la presa d’importants decisions que afecten el funcionament de les escoletes.

La trobada telemàtica va comptar amb la participació de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i la regidora delegada d’Educació, Carmen Fuster tenint com a objectiu dissenyar juntament amb les famílies accions de col·laboració i participació que puguen donar respostes a les necessitats de la comunitat educativa ja les famílies.

Fuster va voler agrair la presència de tots els pares i mares del Consell Escolar així com les aportacions que van fer. “Amb totes les aportacions generarem noves normes de funcionament i determinarem si cal crear comissions específiques per a continuar avançant en l’objectiu que tots tenim: el benestar dels xiquets i xiquetes gràcies a la millora de la qualitat de l’educació de les escoletes infantils municipals”.

Articles relacionats