12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Rècord de participació en la primera setmana de votacions dels Pressupostos participatius de Gandia

 

• Es tracta del procés més participatiu de totes les edicions celebrades fins al moment i, de moment, les propostes estan molt igualades.

• La votació finalitza el 23 de desembre pròxim i es pot realitzar a través de participagandia.org, on es poden triar fins a 3 del total de 21 propostes finalistes.

• Per a qualsevol dubte o aclariment, el divendres 17 hi haurà una taula informativa amb les propostes finals en el carrer Major, i el dissabte 18 al matí en el Passeig de Germanies (enfront de la Casa de la Marquesa). Als centres socials de barri també s’hi assessorà sobre el mecanisme de votació per a les persones que tinguen dificultats.

Més de 2.500 persones han votat als pressupostos participatius en la primera setmana del procediment final. Es tracta del procés més participatiu de totes les edicions celebrades fins al moment. A més a més, els vots estan molt igualats entre totes les propostes finalistes.

El procediment de votació finalitza el pròxim 23 de desembre i es pot realitzar a través de participagandia.org. A la web es poden triar fins a 3 del total de 21 propostes escollides per la ciutadania, barris i pel món associatiu.

Per a qualsevol dubte o aclariment, el divendres 17 hi haurà una taula informativa amb les propostes finals en el Carrer Major, i el dissabte 18 al matí en el Passeig de Germanies. Als centres socials de barri també s’hi assessorà sobre el mecanisme de votació per a les persones que tinguen dificultats.

El regidor de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, ha destacat les xifres tan bones de participació “que demostren que és un mecanisme de participació consolidat a la ciutat” i ha recordat que el procés continua obert fins al 23 de desembre. En aquest sentit ha animat la ciutadania al fet que continue votant, ja que l’Ajuntament de Gandia destinarà un pressupost de 300.000 € per a fer realitat almenys 6 d’entre les propostes finalistes.

Les propostes estan molt igualades en nombre de vots, amb la qual cosa la participació de la ciutadania en els 7 dies que resten de votacions fins al dia 23, serà decisiva per veure quines són finalment les propostes escollides.

Articles relacionats