22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Desmantellat un punt de venda de droga gràcies a la col·laboració ciutadana

• La Policia Nacional desmantella un punt de venda de droga a la menuda i deté a quatre persones

• S’han intervingut uns 25 grams de, pel que sembla, cocaïna; 350 grams de marihuana; 300 grams del que sembla ser haixix, bàscules de precisió i 1500 euros en efectiu

• La investigació es va iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Nacional recorda que qualsevol ciutadà pot aportar informació d’interés de forma totalment anònima a través del correu antidroga@policia.es

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Gandia un punt de venda de droga a la menuda, situat en la zona de la platja, i han detingut a quatre homes amb edats compendiades entre els 35 i els 51 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i pertinença a organització criminal.

La investigació es va iniciar gràcies a la col·laboració ciutadana, després de tindre coneixement que hi havia un constant tràfec de persones en un habitatge de la localitat, pel que sembla, amb el propòsit d’adquirir substàncies estupefaents.

Les vigilàncies dels agents van permetre determinar que efectivament aquest domicili podria ser un punt de venda de droga a la menuda, culminant la investigació en un registre d’aquest, on s’ha localitzat i intervingut uns 25 grams de, pel que sembla, cocaïna; 350 grams de marihuana; 300 grams del que sembla ser haixix, bàscules de precisió i 1500 euros en efectiu, així com material emprat habitualment per a elaborar les dosis a distribuir.

Els policies, a més, van intervindre uns dos quilos de tabac a granel i 130 paquets sense el corresponent segell fiscal, per la qual cosa es continuen les investigacions per si existira també un possible delicte de contraban.

Per tot l’anterior, han sigut detinguts quatre homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i pertinença a organització criminal.

Els arrestats, tres d’ells amb antecedents policials i un en situació irregular han passat a disposició judicial.

Col·laboració ciutadana

Des de la Policia Nacional es recorda la importància de la col·laboració ciutadana a l’hora d’aportar informació que ajude els investigadors a desmantellar punts de venda de droga a la menuda. Per a això, existeix el correu antidroga@policia.es, on pot oferir-se dades d’interés de manera totalment anònima.

Articles relacionats