Reconeixement institucional a les gimnastes saforenques que han pres part al campionat nacional

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha rebut al saló de plenaris a les gimnastes Laia Botella i Rebeca Bernabeu en reconeixement als bons resultats obtinguts per les gimnastes durant la celebració del Nacional de gimnàstica rítmica. Les gimnastes han estat acompanyades per Alicia Salcedo i Carlos Calvo del Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia

Diana Morant ha explicat que les dues atletes van aconseguir bons resultats en l’autonòmic i en Nacional. «Per a nosaltres és un orgull aquest tipus de recepcions perquè són un reconeixement a la feina que realitzen. Som una ciutat saludable que fomenta l’exercici i l’activitat esportiva en tots els esports. El Club Gimnàstica Rítmica Vida és un exemple de com s’aconsegueix que tots els xiquets i xiquetes tinguen l’oportunitat de practicar l’esport que volen«.
L’alcaldessa també ha destacat la trajectòria del club i el treball que realitzen no només les esportistes sinó els entrenadors i tècnics que aconsegueixen que el nom de Gandia s’associe a l’esport.

Laia Botella ha explicat que el bronze és fruit d’entrenar molt cada dia de la setmana alhora que comparteix vivències amb les seues companyes. «La medalla és satisfactòria i estic molt contenta. La meua família també està molt contenta«.

Rebeca Bernabeu va declarar que esperava un millor resultat en la prova però que va haver de competir lesionada. «No vaig poder fer l’exercici com hagués volgut però espere tindre un millor resultat en el proper campionat. Encara que estava lesionada volia ensenyar tota la feina de la temporada». Sobre els campionats, la gimnasta ha explicat que «animem a les nostres companyes durant el seu exercici perquè són com de la família i volem el millor possible«.

Finalment, Alícia Salcedo es va mostrar molt satisfeta de l’actuació de les gimnastes i del resultat de les competicions que va organitzar el club aquest cap de setmana al pavelló municipal. «Estem molt contents i emocionats amb els resultats de la Laia i Rebeca i de les altres 23 xiquetes que tenim al club. Intentem inculcar l’esport i els valors per sobre dels resultats en les competicions perquè això és el que els va a quedar al final«.
Sobre els campionats, Salcedo ha destacat que «totes les nostres gimnastes van obtenir primers llocs. Ha valgut la pena l’esforç organitzatiu que hem realitzat i des d’aquí vull agrair a l’ajuntament la cessió de les instal·lacions per celebrar les competicions«.

Et Pot Interessar