Recepció oficial a l’equip aleví masculí del Club Volei Gandia abans de disputar el campionat d’Espanya

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han rebut al despatx d’alcaldia als integrants de l’equip aleví masculí del Club de Voleibol Gandia que participarà en el Campionat d’Espanya que se celebrarà a la ciutat de Valladolid del 22 al 24 de juny després de proclamar-se campions provincials.

Les 10 integrants de l’equip, Ricardo Palau (capità), Nicolás Barber, Álvaro García, Jaime Pomar, Vicent Salort i Jorge Moya acompanyats per l’entrenador Javi Pérez i la presidenta del Club, Cristina Gaspar.

En primer lloc, Diana Morant ha volgut destacar que l’equip ha assolit el Campionat d’Espanya en tan sols dues temporades i que serà el segon any consecutiu que el CV Gandia participe en aquest Campionat, ja que l’any passat va aconseguir la classificació en categoria femenina.

«Des d’ací volem desitjar-los molta sort i dir-los que per a la ciutat de Gandia ja són uns campions. Ells han aconseguit que la nostra ciutat i el nom de Gandia estiga en el Campionat Nacional. El seu èxit serà el de la nostra ciutat«.

«Gandia aposta per l’esport i sobretot per l’esport base en aquesta legislatura. De la mà de Lydia Morant hem encarat aquesta legislatura dirigida als més menuts. Per a nosaltres és molt important que qualsevol xiquet o xiqueta de Gandia puga practicar l’esport que vullga en les millors condicions per a poder complir els seus objectius i reptes» «Gandia s’està convertint en un referent en matèria esportiva. Fa uns dies albergàrem el Dia Olímpic organitzat pel COE i cada vegada són més les Federacions i empreses que aposten per Gandia per celebrar els seus esdeveniments esportius«.

Finalment, Morant ha agraït al Club «la feina que realitzen amb els més menuts. Quan un arriba a classificar-se per aquest tipus de campionats, el que hi ha darrere és molt esforç i dedicació dels entrenadors i els pares. No hi ha valor més important per transmetre als xiquets que aquells que van lligats a la pràctica esportiva: la constància, l’esforç, la companyonia i la disciplina«.

El capità de l’equip, Ricardo Palau, ha destacat que «treballarem fort per arribar al Provincial i vam aconseguir la victòria. Després en l’autonòmic ens vam classificar quarts i després de renunciar dos equips hem pogut preparar-ho tot per a competir en el Nacional». «Esperem poder competir tot i que sabem que serà difícil perquè el nivell dels equips és bastant alt«.

Per la seua banda, la presidenta del Club, Cristina Gaspar va destacar «les dificultats que tenim sobretot per formar equips masculins. Els xiquets solen preferir altres esports i per poder aconseguir-ho cal dedicar molt esforç«. «El Club de Volei Gandia és eminentment femení però a poc a poc estem consolidant les seccions masculines i perquè puguen continuar jugant, estem desenvolupant el volei platja» i afegia que «volem aprofitar aquesta oportunitat per a agrair als patrocinadors del Club el seu esforç perquè sense ells no podríem competir a aquest nivell«.

Finalment, Javi Pérez va declarar que «han estat tot l’any competint en una categoria superior per poder jugar. Han fet un esforç molt gran i ara recullen la recompensa. Esperem poder gaudir de la competició«.

Et Pot Interessar