9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Recepció d’Alcadia a Lourdes Vidal, nova presidenta del CC el Garbí

  • Diana Morant: “Continuarem estant al costat de clubs esportius com el Garbí”

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han rebut aquest matí en el despatx d’alcaldia a Lourdes Vidal, nova presidenta del Club de Córrer El Garbí. Vidal presideix el club des del mes de març passat i s’ha convertit en la primera dona que presideix aquesta entitat amb 25 anys de vida.

Morant ha afirmat que és “molt sa i necessari que les dones vagen adquirint responsabilitats en les entitats esportives de la ciutat” i ha agraït a l’anterior president Ximo Mas la labor realitzada durant els seus de presidència. “Ximo ha sigut un president exemplar que ha treballat molt per l’atletisme i l’esport de Gandia“.

Durant la trobada, l’alcaldessa ha destacat les diverses iniciatives que es duen a terme des del club com són l’Escola d’Atletisme d’on han eixit grans atletes, la Mitja Marató i 10K Ciutat de Gandia, la Sant Silvestre o ‘Levántate Corriendo’ que s’ha consolidat com una altra iniciativa més d’esport i turisme.

El Garbí està fent bé les coses” va afirmar l’alcaldessa qui ha recordat que els integrants del club competeixen al màxim nivell “portant el nom de Gandia per tot el país, contribuint a la promoció de l’esport base i prestigiant a Gandia com una ciutat esportiva i saludable“.

Finalment, Morant va ratificar el compromís del govern municipal amb l’entitat: “Continuarem secundant i estarem al costat de clubs esportius com el Garbí, el qual s’esforça cada dia per a deixar el nom de Gandia en el pavelló més alt“.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats