8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Ciutadans Gandia demana una campanya nadalenca que recolze al comerç local i de proximitat

• Renolt: “És necessària una campanya publicitària per a conscienciar a la ciutadania de la importància de comprar en els xicotets comerços”

RENOLT PLENO 2020 05 05El portaveu de Ciutadans (Cs) Gandia, Pascal Renolt, ha demanat “una campanya nadalenca de suport al xicotet comerç”. “Ara mateix no compta amb les eines per a fer-se veure”, ha assegurat.

Per això, el regidor de Cs ha argumentat que “en aquests moments, quan es comencen a fer les primeres compres nadalenques, cal donar-los suport i aconseguir que aquesta campanya siga un èxit per a ells”.“Ho necessiten perquè el virus assota al sector comercial”, ha destacat l’edil de la formació taronja.

A més, ha esgrimit, “els xicotets comerciants empren a molta gent i són clau en l’economia de la ciutat, però es troba en clara desigualtat enfront de les grans superfícies i del comerç en línia”.

En definitiva, ha subratllat Renolt, “es tracta de conscienciar a la ciutadania de la importància de comprar en el xicotet comerç per a mantindre el teixit comercial de la ciutat, que genera riquesa i llocs de treball”. “Esperem que el govern tinga en compte aquesta iniciativa i s’incrementen les compres en el xicotet comerç”, ha declarat l’edil de Cs.

Articles relacionats