13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Recepció a l’Ajuntament de Gandia de l’equip Voleibol CEIP Joan XXIII guanyador de la medalla bronze en la Copa d’Espanya

• L’equip aleví femení del col·legi Joan XXIII del Grau ha fet història en quedar tercer en la Copa d’Espanya (Aleví Femení Nivell 1), disputada del 27 al 30 de desembre a Guadalajara. L’equip del centre educatiu grauer, que s’anomena Raúl Fisio-DC. Hoteles, va guanyar la medalla de bronze, després de derrotar al Sant Just de Barcelona per 2-0 (amb parcials de 25-19 i 25-16). Cal destacar que va ser el primer invicte del seu grup en la fase inicial, després de superar al Calasancias i Esvol de Cantàbria, al Sant Quirze de Catalunya i al Dia Haris de Tenerife. En quarts de final es va imposar a l’EDM Cartes de Cantàbria, mentre que en semifinals va tindre la seua única derrota en tot el campionat en caure davant el CV Leganés, que es proclamaria campió.

Les jugadores del CEIP Joan XXIII només van ser vençudes pel totpoderós CV Leganés, amb l’únic set en contra que li van aconseguir traure. Les jugadores graueres van aconseguir un 6-1, en el balanç victòries/derrotes. És aquesta una medalla històrica, ja que és al més alt que ha arribat aquest equip. A més, els fa gust de glòria després d’un espectacular torneig.

El Joan XXIII, amb el suport de més de 20 persones (entre entrenadors, cos mèdic i pares), va fer un torneig perfecte. Amb això, va aconseguir ser protagonista en una cerimònia de lliurament de trofeus amb més de 4.000 persones de públic i al nivell de clubs històrics com ara Barcelona, Sant Cugat, Esplugues, Vall d’Hebron o Benidorm.

Es tracta d’un gran pas en l’esport gandià i un fet històric, al ser el primer club (en aquest cas col·legi) de la comarca de la Safor a aconseguir un trofeu de nivell nacional en pista. L’equip del CEIP Joan XXIII, les jugadores fa quatre anys que porten jugant juntes, també ha guanyat les tres últimes lligues de Gandia.

L’equip està format per:

• Entrenadors: Ximo Borràs i Toni Benavent.
• Jugadores: Claudia Ferrer, Daniela DimitrovYasmin PetrovaNatalia Vyacheslavova, Nerea Rodríguez i Nerea Benavent.
• Mascotes: Mireia Ferrer i Enzo Borràs.

“Gandia és una ciutat esportiva i saludable que fomenta la pràctica de tots els esports a tots els nivells, en aquest cas l’esport escolar. I, vosaltres, l’equip aleví femení del col·legi Joan XXIII, sou una de les seues cares visibles. Com a ciutat és un orgull comptar amb aquestes esportistes que, tot i la seua curta edat, ja destaquen en l’àmbit estatal. Per això, les jugadores del Joan XXIII sou un bon exemple on moltes xiquetes de Gandia es miren. En vosaltres tenim un gran exemple de com amb esforç, molt de treball i passió es pot aconseguir l’èxit esportiu. Uns valors que volem transmetre també als més menuts de la nostra ciutat, perquè ja sou tot un referent per al nostre esport escolar”, ha declarat Diana Morant, alcaldessa de Gandia.

Articles relacionats