18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El Real organitza una escola de Pasqua del 18 al 21 d’abril

L’Ajuntament del Real de Gandia ha obert el termini d’inscripció per a la tradicional Escoleta de Pasqua 2017, una activitat destinada a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys. El període d’inscripció finalitza el divendres 7 d’abril a les 15h hores. Per a apuntar-se, els interessats han de dirigir-se a les oficines de l’ajuntament.
L’escola es durà a terme durant els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril, i tindrà lloc en el col·legi Beat Carmelo oferint una escoleta en la qual els més xicotets gaudiran de tot tipus d’activitats relacionades amb la Pasqua com ara tallers, jocs i cançons populars. L’horari serà de 9 a 14 hores.
Des del Govern local apunten que aquest és un servei que el Real «organitza amb gran esforç, per a oferir la conciliació familiar i laboral dels pares i mares durant els dies festius, amb l’organització de les tradicionals escoletas de Pasqua, Nadal i estiu. Un servei cada dia més necessari i que l’Ajuntament del Real de Gandia seguirà oferint i millorant segons les necessitats dels usuaris i usuàries del municipi i de les poblacions veïnes», assenyalen a través d’un comunicat.

Articles relacionats