18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Real de Gandia rep 120.000 euros per a continuar modernitzant el polígon.

– El polígon del Real de Gandia segueix amb importants millores de condicionament de la zona industrial, gràcies a una subvenció que ha rebut l’Ajuntament Realer de l’IVACE de 120.000 €.

El projecte de l’obra compta amb un pressupost de 211.441,72 € dels quals el consistori aporta els 91.441,72 € restants, ja que l’ajuda de la Conselleria subvenciona el 57% de l’actuació.

thumbnail.jpg1Des del govern local, l’alcalde Gustavo Mascarell ha declarat que “gràcies a aquesta ajuda es podrà continuar millorant el polígon amb diferents actuacions: col·locació d’unitats de vigilància a través de CCTV connectades a la Policia Local, rebaixar voreres en passos de vianants per a millorar la mobilitat urbana, instal·lació de boques d’incendis, condicionar zona verda, creació d’una ruta saludable, adequació de l’accés al pàrquing de camions, implantació d’una redona i diverses actuacions més”.

Mascarell agraeix que el govern de la Generalitat Valenciana adjudique al Real aquesta nova subvenció “perquè ens ajuda moltíssim i fa possible aquestes millores en el nostre polígon industrial que ha sigut, és i serà una prioritat per a la nostra població, ja que genera economia i ocupació”.

Articles relacionats