25.1 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

La UPG obri termini d’inscripció del segon quadrimestre

  • A partir del dilluns 13 de gener comença la inscripció per als 30 cursos, tallers i excursions que la UPG ofereix per al segon quadrimestre de l’any.

    Les persones interessades a realitzar algun dels cursos i tallers que la UPG organitza tant a la plaça de Loreto com en els Centres Socials i locals dels barris de la ciutat, podran formalitzar la inscripció a partir de dilluns que ve. Només és necessari el DNI i superar els 16 anys per poder optar a una de les 550 places disponibles. Aquest tràmit pot fer-se presencialment tant en la seu central de la UPG (plaça de Loreto) com en qualsevol dels Centres Socials de Gandia, en horari de matí i vesprada. L’opció en línia pot realitzar-se en upg.gandia.org. El termini d’inscripció finalitzarà el dia 23 de gener, a les 13,00 h.

    Els cursos contemplen les àrees d’arts plàstiques (Dibuix, Pintura, Ceràmica, Fotografia…), artesania (Manualitats, Boixets, Tall i confecció, Patchwork…), Idiomes (Anglés bàsic i B1, Valencià en tots els seus nivells), Informàtica i Tecnologies (nivell introductori, avançat, Internet, telèfon mòbil…), Coneixements (Patrimoni artístic, Escriptura creativa, Taller d’autoestima), a més de les Activitats Obertes (Excursions, Conferències, Exposicions, etc.).

    Una vegada formalitzada la inscripció, totes les persones que siguen admeses (mitjançant sorteig públic el dia 27 de gener a les 10 hores en l’Ajuntament) tindran dret a la matrícula. El termini de matriculació serà del 28 de gener al 7 de febrer. El preu de la matrícula és de 80 € amb el 20 % de reducció per als joves, jubilats, pensionistes i posseïdors de la targeta daurada.

    El curs vinent començarà el dia 24 de febrer i finalitzarà el dia 5 de juny.

Articles relacionats