9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

RCNGandia aconsegueix dos medalles d’or als equips femenins de Cadets i Juvenils

– Bons resultats per als equips de rem del RCNGandia amb dos ors i dos quarts

El cap de setmana passat en aigües de Benidorm en la qual donava principi les regates de pista sobre distàncies curtes, el RCNGandia obtenia els millors resultats fins hui amb els seus 5 equips de rem obtenint dos ors (cadet i juvenil femení) dos quarts (veteranes femení i absolut masculí) i un cinqué (absolut femení).

Les primeres a eixir van ser les veteranes que amb el seu quart lloc es mantenen a pocs segons del podi, que podien haver aconseguit de no ser per una fallada en la virada que els va deixar estancades, havent de remuntar en el llarg d’arribada a meta.

Les cadets femení van eixir amb ganes i es van col·locar en la seua mànega primeres des de l’inici i van saber mantindre’l durant tota la sèrie, aconseguint el seu primer or d’aquesta temporada.

Després competien els absoluts masculins que van mostrar que estan ja quasi al nivell dels més forts en aconseguir aquest quart lloc que en aquesta categoria fa gust de victòria. Van eixir després les Juvenils femení que també van saber administrar l’avantatge que van traure en el primer llarg a la resta d’equips i aconseguien entrar primeres en meta.

Finalment, les absolutes femení també van realitzar una bona actuació amb la seua cinquena plaça en una regata que a aquestes hores es feia complicada per l’estat de la mar i el vent.

Articles relacionats