El RCNG aconsegueix una plata i un bronze al campionat d’Espanya de rem en ioles

El Reial Club Nàutic de Gandia ha aconseguir la plata amb les veteranes i el bronze amb els juvenils Masculí el cap de setmana passat 28 i 29 d’octubre al Campionat d’Espanya de Ioles,  disputat en el Centre d’Alt Rendiment de Sevilla.
El Reial Club Nàutic Gandia presentava en aquesta ocasió 5 equips amb un total de 25 esportistes per a veure’s les cares amb els millors clubs d’Espanya en aquesta modalitat de rem. Les veteranes gandianes superaven a la resta d’equips en les eliminatòries confiant a repetir la bona regata per a les finals, però el seu rival més directe en els últim anys, el RCR Alacant aconseguia superar-les per tres segons i arrabassar-les l’or, quedant les gandianes segones. En categoria cadets l’equip femení de Gandia va realitzar una bona regata quedant-se finalment 5é, mentre que els masculins van lluitar proa amb proa fins al final per a aconseguir un 6é en una categoria on els temps de tots els participants resultaven molt atapeïts.
En la categoria Juvenil, les xiques de Gandia aconseguien passar a la final amb un 4t lloc i superant així les seues pròpies expectatives davant rivals de gran qualitat. La guinda la van posar els juvenils masculí que ja venien d’aconseguir el seu tercer lloc en l’edició anterior i aspiraven a lluitar per estar en el més alt del podi, una regata que va mantenir en suspens als espectadors per la gran rivalitat que suposa lluitar per la posició fins als últims metres on Gandia entrava tercer i aconseguia el bronze.
Una vegada més, el rem del RCN Gandia aconseguia mantenir-se entre els grans del panorama nacional i mostrar l’alt nivell competitiu que exigeix aquest esport.

Et Pot Interessar