15.5 C
Gandia
Dimarts, 28 març, 2023

Ramonets amb la SedaJazz Big Band Kids actuarà a Bellreguard 

 

• Abans del concert hi haurà també una cercavila de Carnestoltes infantil

CARTELL CONCERT RAMONETS

Ramonets i la SedaJazz Bib Band Kids, dos autèntics fenòmens socials de la música valenciana per a xiquetes i xiquets, actuaran junts a Bellreguard el 18 de febrer en un concert que tindrà lloc a la Casa de la Cultura, a partir de les 19.30 hores.

El concert serà d’entrada lliure fins a completar aforament. Serà una vesprada dedicada als infants, ja que abans, des de les 18.30 hores, hi haurà també una cercavila de Carnestoltes infantil. Tot junt s’emmarca dins de les activitats que desenvolupa Bellreguard com a Ciutat Amiga de la Infància.

Ramonets és un grup de rock and roll per a tota la família, amb un estil que recorda als inicis del punk de la ciutat de Nova York, on els mítics Ramones van iniciar la seua carrera.

De fet, els seus primers dos àlbums van estar formats per versions dels temes més populars de Ramones, amb lletres adaptades al públic infantil. Després per als dos discos següents ja van compondre tant la lletra com la música, però sense perdre l’estil ‘Ramoneter‘.

A Bellreguard, Ramonets estarà acompanyat per la SedaJazz Big Band Kids. Fundada l’any 1991, la Sedajazz va nàixer com un col·lectiu de músics independents que es va constituir, a Sedaví, com a lloc de trobada per a crear jazz. Ara és una empresa de gestió musical que compta amb una oferta de més de cent músics professionals formats en contacte directe amb el millor jazz internacional. La seua banda infantil és la Sedajazz Kids, que per a la gira que recalarà a Bellreguard adquireix el format de Big Band.

En el concert, Ramonets canta les seues cançons més conegudes, adaptades per a tocar-les acompanyats de la Sedajazz Kids Band.

Articles relacionats