RAJOY DECLINARÀ DE NOU SOTMETRE’S A LA INVESTIDURA

«Si no hi ha modificacions en els suports rebuts no hi ha raons per a fer canvi en les posicions», ha afirmat, per a afegir a continuació que, en qualsevol cas, «cal ser molt respectuosos amb les propostes que faça el Rei».

 

A més ha valorat el Comitè Federal del PSOE d’aquest dissabte. En la seua opinió, el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, «ha aconseguit enfrontar» a la militància amb la direcció del partit amb la seua proposta de sotmetre a votació dels militants socialistes un possible pacte de Govern.

«Nosaltres proposem que en lloc d’escoltar a uns milers de militants del PSOE, que tenen tot el nostre respecte, s’escolte a milions de votants», ha dit.

El PP ha reiterat la seua disposició a dialogar amb les diferents forces polítiques «sense línies roges», més enllà del respecte als principis i valors de la unitat territorial i constitucional, així com a traslladar un possible acord als governs municipals i autonòmics, tant en els quals el governe el PP com en els quals siga oposició».

Et Pot Interessar