15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Rafa Vizcaino renova amb la UD Beniopa com a Director General.

– Rafa Vizcaino, renova un any més al capdavant de la UD Beniopa com a Director General.

Rafa Vizcaino seguirà un any més al capdavant de la UD Beniopa com a Director General de l’entitat groga.

Una altra mostra de suport més a un projecte esportiu que suma ja tres anys. Per al seu President Salva Climent “és una de les millors notícies que podem donar des del club, donar continuïtat a un projecte és donar credibilitat a una manera de treballar”. Per a Climent, “aquesta renovació suposa el punt d’inflexió per a continuar creixent com a escola i sobretot per a continuar formant grans persones i futbolistes“.

Per a Vizcaino “és un orgull seguir en el club on em crie i sobretot em forme futbolísticament” i afig que “enguany es presenta ple de novetats, ja que compte amb dos coordinadors a càrrec meu. Una de metodologia i un altre que s’encarregara de gestionar el futbol base”.

Vizcaino no ha volgut revelar els que seran els seus ajudants en aquesta nova temporada, ja que segons Vizcaino “els noms es donaran a conéixer pròximament però el que sí que puc afirmar és que seran de la meua plena confiança”.

Vizcaino creu que “aquesta serà la temporada de la UD Beniopa”, ja que “anem pel bon camí i sabem que la recompensa al treball ben fet no tardarà a arribar
Per a finalitzar Climent ha volgut remarcar que “aquesta nova temporada que ve de camí hauran moltes sorpreses, però sobretot tenim una que ens ajudarà moltíssim”.

Articles relacionats