22.5 C
Gandia
Dissabte, 13 abril, 2024

Rafa Lahuerta presenta “Noruega” a Benifairó

– L’autor de Noruega tancarà VIIIa edició de la Literatura a la Plaça

Si hi ha algun fenomen literari dels darrers anys a les lletres valencianes, aquest és sense cap mena de dubte la novel·la de Rafa Laherta “Noruega”, la qual porta ja venuts uns 20.000 exemplars. A hores d’ara una de les novel·les més venudes, amb un èxit comparable als ja clàssics; Gràcies per la propina de Ferran Torrent o Crim de germania de Josep Lozano.

Noruega és una novel·la de la ciutat de València, però també una novel·la generacional, on es retrata aquella València ja desapareguda on el protagonista transcorre el seu recorregut vital, retratant així una generació que va viure el trànsit des d’aquella València dels anys huitanta i noranta a la València actual.

Amb Rafa Lahuerta es tanca l’edició d’aquest any de la Literatura a la Plaça, que any rere any, consolida un públic fidel, lector i compromés amb la literatura, un públic que participa i debat sobre aspectes literaris, autors, gèneres, etc. En resum, un públic popular que amb els anys ha anat cultivant el gust per reunir-se, escoltar els autors i després debatre amb ells. L’acte tindrà lloc a la plaça Major de Benifairó el dimarts 26 a les 20.00 h.

Articles relacionats