Rafa Juan s’acomiada de la presidència de FAES amb el to reivindicatiu que ha caracteritzat el seu mandat

El president de la Federació d’Associacions Empresarials de la Safor (FAES), Rafa Juan, ha aprofitat la seua intervenció en la gala dels XVIII Premis FAES per acomiadar-se del càrrec després de diversos anys, i ha anunciat que no optarà a la reelecció. Al llarg del seu mandat al capdavant de FAES ha estat constant en les reivindicacions d’infraestructures, i sobretot s’ha mostrat obstint en la formació com a eina per guanyar competitivitat.

Per la seua part, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha aprofitat la gala per a denunciar el greuge que, en termes de competitivitat, suposa el fet que les empreses saforenques patisquen un dèficit en infraestructures viaries. Morant ha defensat el pes relatiu de la Safor i ha dit que en res es correspon amb les actuals infraestructurs.

L’alcaldessa ha fet estes declaracions abans d’entrar al Campus de Gandia de la UPV, on s’ha celebrat este dilluns el lliuramente dels XVIII Premis FAES. 

A la gala empresarial de la Safor han assistit els màxims representants institucionals valencians: el president de la Generalitat, Ximo Puig; el president de les Corts, Enric Morera, i el delegat del Govern a la CV, Juan Carlos Moragues, entre altres. 
Els premiats de 2017 són CTL Sanitat Ambiental, premi Trajectòria Empresarial; La Gastrocasa, premi a la Innovació; Metálicas Maguisa, premi a la Internacionalització Empresarial; Formigó Estudi, premi Empresa Emprenedora; i Farmàcia del Passeig 24 hores, premi a l’Empresa Socialment Compromesa. Per la seua banda, el Campus de Gandia de l’Escola Politècnica de València atorga el seu reconeixement a la Tienda HOME.
Rafael Juan ha destacat en el seu discurs el paper de la FAES, de la que ha dit que proseguirà amb el seu paper reivindicatiu, i ha defensat la importància de la presència de l’empresariat saforent en fòrums i institucions i, també, com ara la Confederació Empresarial Valenciana”.

Et Pot Interessar